Ansiktsbehandlingar

 

Ett vackert ansikte börjar med en ren och fräsch hy

 

För att hitta den perfekta ansiktsbehandlingen för just dig rekommenderar jag dig att boka en

Skin Scanning. Där får du reda på hur din hud mår och vad du kan fokusera på att förbättra, du kan även mäta ditt resultat efter dina behandlingar.

 

 

Behandlingsmeny

Skin Scanning

Grunden till en bra hud! Lär Dig hur din hud ser ut under ytan, vilka förutsättningar har just du och vad behöver din hud hjälp med. Detta är en unik möjlighet att få en optimal hudanalys där Du får de verktyg Du behöver för att ta hand om just din hud på bästa sätt! Du får se hur huden ser ut med solskador, struktur, linjer och rynkor, porfyriner, kärl, inflammationer, ärr m.m. Till detta får du personliga produkt- och behandlingsråd så att du kan ta bättre beslut kring din hudvård.

595

Klassisk Ansiktsbehandling 50 min

Perfekt basbehandling till dig som vill underhålla en frisk och fräsch hud. Inkluderar alla de klassiska momenten och anpassas helt efter din hud.

695

Klassisk Ansiktsbehandling 75 min

En längre och mer ingående variant av den klassiska ansiktsbehandlingen, denna behandling passar dig som exempelvis behöver mer tid för vissa moment som portömning, massage eller har en torrare hud som behöver mer behandling. Dessutom ingår frans- och brynfärgning.

995

Dr Gross Medi Spa Ansiktsbehandling

En bättre version av den Klassiska Ansiktsbehandlingen 50. Här jobbar vi med mer aktiva ämnen som behandlar och förebygger mer effektivt än de milda produkter som vi använder i den klassiska ansiktsbehandlingen.

995

Alpha Beta Face Peel

En kemisk peeling med ett brett behandlingsperspektiv. Passar perfekt för dig som inte provat en kemisk peeling innan men eftersträvar ett synbart och kännbart resultat. Ger omedelbart en fräsch och syresatt hy med en frisk lyster. Balanserar talgproduktionen, stramar upp och ger en fastare och mer fuktad hud.

1295

Retinol Face Peel

En skön behandling för ansiktet, fullproppad med Retinol för att förebygga, reparera och förminska de synliga ålderstecknena. Denna behandling passar alla hudtyper från 25 år och uppåt.

1395

Therma Light

Flera fördelar i en behandling; Låg- och högfrekvent RF, Iontophores och LED- ljus ger tillsammans ett fantastiskt resultat utan att kräva någon läkningstid - resultat är direkta och långverkande. Ger en dubbelverkande uppstramande effekt - på huden och musklerna. Rengör och detoxar huden - mindre milier och svullnad under ögonen. Tightar till och slätar ut huden på halsen och hakpartiet. Ökar hudens läkning och kollagenproduktion. Skön och avslappnande behandling på 40 minuter.

995

Acne

En ansiktsbehandling som helt fokuserar på att rengöra, minska inflammationer och förhindra uppkomsten av nya orenheter. Behandlingen innefattar en mild men effektiv aha- peeling, denna del kan uteslutas om Du behandlas med starka läkemedel.

1195

ResurfX Ansikte eller Dekolletage

En djupgående laser för huduppstramning. Behandlar linjer och rynkor, slapp och trött hud och ger ett fantastiskt resultat på kollagen och elastinmängden. Behandlar även ärr, förstorade porer och ojämnheter i hudstrukturen.

3000

ResurfX Hals

2700

IPL + ResurfX Hudföryngringspaket

En intensiv anti- aging behandling som även behandlar de synliga ålderstecknena som redan uppkommit som ex. hyperpigmenteringar, ytliga blodkärl, förstorade porer, slapp och livlös hud, torr hud, ojämn hudstruktur m.m

4500

ResurfX Stretchmärken/ ärr

Behandlingen behandlar effektivt stretchmärken och ärr, stramar samtidigt upp huden runtomkring för att Du ska få ett så optimalt resultat som möjligt. Perfekt behandling efter exempelvis graviditet där huden blivit rejält utspänd. Priset är per område, ett område är ca två händers storlek.

3000

Melasma/hyperpigmentation behandling

En mild men effektiv kemisk peeling mot hyperpigmenteringar i antingen ansikte, på dekolletage och hals eller ex. händer. För bäst resultat bör behandlingen göras som en kur på 2-4 gånger. Kan även kombineras med Cosmo peel 15 eller 18 för ett ännu bättre resultat om Du har flera olika problemområden eller djupare, äldre pigmenteringar.

3100

Cosmo Peel 15/18

En kraftfull behandling med fantastiska resultat på förstorade porer, ojämn struktur och hudton, ärr, slapp och rynkig hud. Behandlingen bör göras 3 gånger, med en upprepning 6 veckor efter första behandlingen och sista behandlingen efter 6 månader.

2800- 3100

Laser mot rosacea

Denna behandling riktar sig till dig med rosacea, behandlingen är effektiv mot all typ av rosacea. Den lugnar inflammationen i huden, tar bort rodnader samt behandlar de brustna kärl som orsakats av rosacean Behandlingen bör upprepas för optimalt resultat.

2500

IPL Hudföryngring Ansikte

Denna behandling riktar sig till dig som vill få en jämnare hudton, minska rodnader, förminska porer och få en ungdomligare hud med mer lyster och spänst. Behandlingen tar även bort missprydande hyperpigmenteringar, solskador i form av bruna fläckar.

2000

IPL Ansikte, hals och dekolletage

Hudföryngring precis som i ansiktet men här även för hals och dekolletage. Denna behandling passar dig som vill få en jämnare hudton, uppstramning av huden, en mjukare och mer fukatd hud. Jämnar även ut små linjer på dekolletaget efter för mycket solning och liknandne.

3500

Hårborttagning med laser överläpp/ haka

Permanent hårborttagning med laser i ansiktet

fr. 800- 1500

Nd:Yag Kärl i ansiktet ex. en spider, hemangiom

Brustna kärl kan ibland se ut som en röd prick, det kan exempelvis vara en spider och då kan jag lätt ta bort det med Nd:yag lasern. Har Du större, mer diffusa rodnader i ansiktet är det bättre med IPL.

fr. 950

Hårborttagning med laser armhålor

950

Hårborttagning med laser Hela ben

5200

Hårborttagning med laser underarmar/ hela armar

2000/ 2500

Hårborttagning med laser rygg

Beroende på hur mycket hår Du har sätts priset efter konsultation.

2000- 3950

Hårborttagning med laser bikini

1250

Hårborttagning med laser halva ben

Permanent hårborttagning med laser.

2700

Nd:Yag brustna kärl på benen

Nd:Yag laser är en säker och effektiv laser för att ta bort brustna kärl på ben och kropp. Priset sätts efter konsultation och beror på hur stort området är och hur många laserpulsar som behövs.

fr. 1500 - 3000

Please reload