Emelie Ekstrand SkinCare

Välkommen

Du har hittat till en salong där allt handlar om dig.

 

När Du är här pysslar jag om dig under hela din behandling, det är din egen tid och jag vill att Du ska känna dig totalt avslappnad och omhändertagen.


Jag heter Emelie och är utbildad och CIDESCO diplomerad hudterapeut, vilket står för den högst ansedda och bredaste utbildningen för kosmetologer och hudterapeuter globalt.  Jag har arbetat som hudterapeut sedan 2008, innan jag öppnade salongen på Drottninggatan arbetade jag för kryssningsrederiet Celebrity Cruises och Sturebadet i Stockholm. 

 

Bra och säker hudvård med synbara och kännbara resultat är viktigt för mig, därför kan du känna dig trygg med att jag endast använder de absolut bästa produkterna och utför de mest beprövade behandlingarna på dig.

Mitt intresse för hudvård och resultatinriktade behandlingar gör att jag regelbundet går på kurser och vidareutbildningar, känn dig välkommen med alla dina frågor om huden - kan jag inte svaret tar jag reda på det.

Inför din första behandling hos mig gör vi en Skin Scanning, då tar vi reda på hur huden mår idag och hur vi kan förbättra konditionen, specifika hudproblem och hur vi ska nå de mål som Du eftersträvar. 

Jag har ett brett utbud av behandlingar såsom IPL för att behandla solskador och rodnader, ResurfX för att förbättra hudens struktur, gamla ärr eller hud som har åldrats och börjat bli slapp. Plasma pen, microneedling eller Cosmo peels i varierande styrkor finns också att tillgå samt min klassiska ansiktsbehandling.

 

Välkommen att boka din tid!